šokantni navodi

NOVA AFERA TRESE BRAK BEKAMOVIH: Sin im se zabavljao sa slavnom pevačicom, a sada je zavela i Dejvida?!

0

Nisu bili najsrećniji kada su čuli da im se sin zabavlja sa Ritom Orom, ali najnovija nagađanja da se Dejvid dopisuje sa pevačicom šokirala su sve.

dejvid i viktorija bekam
dejvid i viktorija bekamfoto: Profimedia

Dejvid (43) i Viktorija Bekam (44) su se ponovo našli na udaru javnosti. Šuška se kako se slavni par razvodi, a razlog je, navodno, pevačica Rita Ora (28).

 

Bekamovi ove godine slave dvadesetu godišnjicu braka, a kako prenosi Closer, Viktorija je saznala kako je Dejvid pao na šarm 15 godina mlađe pevačice.

 

Rita se do skoro zabavljala s najstarijim sinom slavnog para, Bruklinom Bekamom (19). Razmenjivali su romantične poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sad se, navodno, s njom počeo dopisivati i Dejvid. Rita, s druge strane, navodi da izuzetno poštuje bračni par Bekam i da sebi tako nešto nikad ne bi dopustila.

 

Logično, Viktorija je besna zbog cele afere i činjenice da joj se brak ponovo našao na naslovnicama svetskih medija. O njihovom razvodu se već nekoliko puta nagađalo, a Viktorija je suprugu već oprostila aferu 2003. s pomoćnicom Rebekom.

 

 

makonda-tracker