rešili su

Uskoro prinova: Najpopularniji HOLIVUDSKI par u potrazi za surogat majkom, koja će im podariti još jedno muško dete!

0

Ne odustaju od ove želje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Bijonse i Džej Zi planiraju da dobiju još jedno dete, a izvor blizak porodici tvrdi da zvezde traže surogat majku koja bi im rodila još jednog sina!

 

Ova godina je za porodicu Karter protekla u znaku ljubavi” , izjavio je izvor. “Shvatili su da su i dalje mladi i puni života, tako da, zašto da ne? Imaju sav novac ovog sveta, mogu ga iskoristiti za svoju porodicu.”

Popularne zvezde odlučile su se za surogat majku iz mnogo razloga. Izvor navodi da, iako se Bijonse oseća prilično dobro i tek joj je tridesetsedam godina, ne želi da rizikuje i oseća da su njeni dani u drugom stanju daleko iza nje.

 

Traže najbolju surogat majku koju mogu da dobiju. Nadaju se detetu što pre. Očekuju da dobiju bebu do kraja sledeće godine najkasnije” , potvrdio je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pomenuti par već ima troje dece, šestogodišnju ćerku Blu Ivi i dvoje osamnaestomesečnih blizanaca Rumi i Sira, a nedavno su doneli odluku da svojoj deci podare još jednog brata.

 

Njih dvoje jedva čekaju da dobiju dete. Bijonse duboko u svom srcu zna da će voleti ovu bebu isto kao i ostalo troje koje je sama rodila. Četiri je njihov srećan broj, tako da će četvrto dete značiti da je njihova porodica kompletna.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

makonda-tracker