neočekivano

Prava sitnica: Kajli Džener svoju ćerkicu Stormi oblači na sniženju od 500 evra, ko bi rekao?!

0

Iako je garderoba markirana, nije se obazirala na cenu i komentare. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kylie Jenner uskoro će postati milijarderka, pa zato ne treba da čudi što za svoju kćerku Stormi kupuje samo dizajnerske stvari.

 

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj Stormi nosi Burberry jaknu koja je trenutno na sniženju i košta oko 500 dolara. S obzirom na Kajlino bogatstvo, njoj je ta cifra prava sitnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A osim Storminog stajlinga, mnogi su zapazili i ogroman dijamantski prsten na Kajlinoj ruci pa se obožavatelji ponovno pitaju jesu li se to ona i Travis Scot verili.

Reper je nedavno potvrdio da se planiraju uskoro da se venčaju, ali da samo još mora smisliti način na koji će je zaprostiti.

Sa druge strane, par navodno želi još jedno dete kojim će obradovati desetomesečnu Stormi.

 

Kendal Džener  i Kajli su odrasle zajedno i uvek su se divno družile i provodile! Menjale su odeću i tračarile o momcima” , izjavio je izvor blizak sestrama za Life&Style magazin. “Kajli  želi da omogući Stormi da proživi isto u detinjstvu tako što će imati sestru sličnih godina.”

Zvezda emisije U Korak sa Kardašijanima i sama je potvrdila ovu vest i priznala da jako želi još jedno dete.

 

Definitivno želim još jednu devojčicu” , izjavila je ona.

Izvor dalje navodi da je Kajli jako srećna sa Travisom i da za sada sve ide po planu. “Ima sve što poželi, srećna je i u planu joj je da dobije još jedno dete sledeće godine. To je na listi prioriteta sada” , potvrdio je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

makonda-tracker