nezdrav odnos

Sestra Dejvida Bekama optužena za NASILJE U PORODICI: Muž je prijavio policiji, njihova ćerkica ima tek godinu dana!

0

U porodici Bekam stanje je više nego turbulentno.

dejvid bekam
dejvid bekamfoto: Profimedia

Džoanu Bekam, mlađu sestru bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, ispitala je policija usled istrage koju sprovodi o optužbama da je bivšeg partnera, rijaliti zvezdu Krisa Donelija, tukla i gađala daljinskim upravljačem u lice.

 

Naime, Kris tvrdi da ga je Džoana napala nakon verbalnog sukoba.

 

"Džoana je započela svađu. Okrenuo sam se i pogodio me daljinski upravljač u lice. Bio sam šokiran, i u trenutku kada se to dogodilo, otišao sam", izjavio je 33-godišnji Kris za The Sun.

 

Uz to tvrdi kako je, nakon svega, na mobilnom imao 45 propuštenih Džoaninih poziva jer ga je uvek htela kontrolisati, pa je odlučio zvati policiju i prijaviti uznemiravanje.

 

Kada je policajac video plavu modricu na Krisovom oku, savetovao mu je da podnese prijavu za napad.

 

Nesuglasice među bivšim parom započele su s Džoaninim sumanjama da joj je Kris neveran i proveravanjem poruka na njegovom mobilnom. Inače, Džoana i Kris roditelji su jednogodišnje kćeri, a tokom božićnih praznika Krisu je bilo zabranjeno viđati je. 

 

Policija nakon ispitavanja Džoane nije preduzela nikakve druge radnje, ali pretpostavlja se kako će Dejvid platiti pravne troškove, prenosi The Sun. Uz to, Dejvid, navodno, sve preduzima kako bi Krisu bilo ograničeno komuniciranje s ćerkom.

 

 

makonda-tracker