SRCE NEĆE IZDRŽATI

ZABRINUT ZA ZDRAVLJE: Kristijan Bejl prestaje s DRASTIČNIM TRANSFORMACIJAMA kako bi dobio uloge u filmovima

1

Popularni glumac primoran je da posluša savete lekara i više, zarad uloga, ne iscrpljuje svoje telo kao do sada

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako je neko u Holivudu bio poznat po neverovatnim telesnim transformacijama, to je svakako Kristijan Bejl. Poznati glumac je toliko "ulazio" u svoje uloge da je za potrebu istih menjao drastično kilažu. Tome je došao kraj, budući da su Bejlu doktori ovo (menjanja kilaže za potrebe filma) zabranili, jer mu može da ugroziti život.

 

- U nekom trenutku (moje) srce ovo (drastično menjanje kilaže) neće više moći da izdrži - rekao je glumac, koji je na kraju primoran da prihvati ovaj savet lekara.

 

foto: Profimedia

 

Podsetimo, Kristijan Bejl se za potrebe filma "Vice", u kojem je glumio bivšeg potpredsednika Amerike Dika Čejnija, ugojio 20 kilograma. Zbog te uloge glumac je imao specifičan program ishrane, jeo je puno torti, a za večeru je uvek bilo ekstra velikih porcija.

 

Takođe, za potrebe filma "American Hustle" iz 2013. godine, Bejl se dramatično ugojio.

 

foto: Profimedia

 

S druge strane, za potrebe uloge u filmu "The Machinist" iz 2004. godine , Kristijan se izgladnjivao i u tom trenutku imao je svega 40 kilograma. Tada je tokom dana pio kafu i vodu i jeo samo jednu jabuku.

 

foto: Profimedia

 

Ubrzo je morao da povrati kilažu, jer je dobio ulogu u serijalu filma "Betmen", gde je igrao glavnu ulogu, superheroja Betmena.

 

foto: Profimedia

 

Bilo je i trenutaka kada je Bejl doveo svoje telo do savršenstva. To je bilo za potrebe filma "American Psycho" iz 2000. godine, gde je igrao biznismena Patrika Bejtmena.

 

 

makonda-tracker