PAUZA NA NEODREĐENO

Britni Spirs se povlači sa scene, a razlog za to je MNOGO TUŽAN (FOTO)

0

Slavna plavuša najavila je da je neko duže vreme uopšte nećemo viđati u javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna američka pevačica Britni Spirs uzeće “radnu pauzu na neodređeno vreme” kako bi se posvetila brizi o svom bolesnom ocu, saopštila je u petak njena portparolka.

 

Kako se navodi, Džejmi Spirs je proveo 28 dana u bolnici nakon što mu je pre dva meseca iznenada puklo debelo crevo, a sada mu je potrebna posebna nega, zbog čega je Britni otkazala svoj šou “Domination” u Las Vegasu.

 

- Ne znam odakle da krenem, jer mi je jako teško ovo da izgovorim. Neću održati nastupe na “Domination” turneji. Baš sam se radovala svom novom šou i što ću vas sve videti, zato mi se srce slama zbog svega – poručila je Britni pratiocima na društvenim mrežama i uz porodičnu sliku dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

- Ipak, najvažnije je da porodica uvek bude na prvom mestu i to je jedina ispravna odluka. Pre par meseci, moj je otac završio u bolnici i zamalo preminuo. Nemamo dovoljno reči zahvalnosti što je iz svega na kraju izašao živ, ali je još dug put pred njim. Morala sam da presečem, kako bih se fokusirala na svoju porodicu u ovim teškim vremenima. Nadam se da me razumete. Hvala svima, volim vas – napisala je pevačica.

 

 

makonda-tracker