želi promene

Nije zadovoljna: Kim Kardašijan želi da smanji svoje obline, evo i zbog čega!

0

Nakon nekoliko plastičnih operacija nije zadovoljana kako izgleda. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon nekoliko katastrofalnih plastičnih operacija, Kim Kardašijan odlučila je da smanji svoju zadnjicu!

 

Zadnjica Kim Kardašijan ovih dana izgleda znatno manja nego ranije, a izvor blizak TV zvezdi izjavio je da je razlog tome njena nedavna odluka da izgleda prirodnije!

 

Ona je zvezda velikih zadnjica, ali ovih dana preferira nešto prirodnije,” priznao je izvor. “Kim je umorna od konstantnog pokušaja da se uvuče u uske pantalone. Njena estetika se promenila i sada želi tanju figuru.”

Međutim, iako izvor tvrdi da je Kim samostalno donela ovu odluku, to možda ipak nije istina. Naime, uvećanje i podizanje zadnjice je jedna od najopasnijih plastičnih operacija, a usled povećanja smrtnih slučajeva uzrokovanih ovim zahvatom, tridesetosmogodišnja zvezda ne želi da rizikuje!

 

Kim najverovatnije menja metod podizanja zadnjice sa liposukcijom, ali to nije najjednostavnije” , započeo je Njujorški plastični hirurg Dr.Daren Smit. “Masnoća se mora ukloniti na specifičan način kako bi kreirala određeni oblik koji je prijatan za oko. Ukoliko se izvuče previše masnoće, to može ostaviti tragove na koži i stvoriti vidni celulit.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Za sada, Kim tvrdi da je zadovoljna svojim izgledom!

Srećna je svojim izgledom sada. Kanje je voleo njenu veliki guzu ali je zadovoljan i ovom manjom, pogotovo kada je to zbog dobrobiti njenog zdravlja” , dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

makonda-tracker