dugovečna ljubav

Njihov poljubac podigao je VELIKU PRAŠINU: Glumica je objavila romantičnu sliku sa mužem, ali nije ni slutila na kakve REAKCIJE će naići (FOTO)

1

Vole se više nego ikad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Seksualni terapeuti često ističu da muškarci i žene dostižu vrhunac seksualnih aktivnosti u različitim periodima života, pa zato ni ne čudi da postoji ovoliko parova između kojih je ozbiljna razlika u godinama, a koji funkcionišu fenomenalno.

 

Jedni od njih su i glumci Ketrin Zita Džouns (49) i Majkl Daglas (74) između kojih je razlika čak četvrt veka, ali njihova ljubav je jača nego ikad pre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

- Moj novogodišnji poljubac do kraja života - napisala je Ketrin uz sliku strasnog poljupca sa suprugom Majklom Daglasom.

 

I dok su se u komentarima nizale pohvale na račun njihove dugovečne ljubavi, našli su se i oni kojima je razlika u godinama žestoko zasmetala.

 

"Kao da se ljubiš sa dedom", "Šta je ovo? On izgleda kao da ima 90, a ona 20 godina", komentarisali su zblaženi pratioci.

 

Ruku na srce, Ketrin izgleda mnogo mlađe nego što zaista jeste, a Majkla je potpuno seda kosa baš učinila starijim. Međutim, njima dvoma to nije važno, već ljubav koju osećaju!

 

 

makonda-tracker