preljuba ili ne?

Džon Snežni VARA ŽENU?! Ruska mankenka optužila zvezdu Igre prestola da ima AFERU sa njom!

0

Omiljeni heroj sa malih ekrana je u srećnom braku sa koleginicom, ali sada su pale ozbiljne optužbe za preljubu na njegov račun

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kit Harington, koji je najpoznatiji po ulozi Džona Snežnog. u seriji "Igra prestola" poslednjih dana se suočava s optužbama da vara svoju novopečenu suprugu i kolegnicu iz serije Rouz Lesli, s kojom se venčao u junu ove godine.

 

Kita je za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je Kit. Na njoj muškarac spava s laptopom pored sebe.

 

Olga tvrdi kako je zvezdu hit serije upoznala u Luksemburgu, gde je i započela njihova afera, a priznala je i kako su spavali zajedno pre i posle sklapanja braka. Preljubnici su se navodno videli nekoliko puta, a njegov PR tim kratko se oglasio kako bi odbacio sve optužbe.

Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu, niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom saopštenju.

Podsetimo, Kit i Lesli svoju su vezu započeli još 2012. godine, nakon upoznavanja na setu serije, a do veridbe 2017. godine nekoliko su puta raskidali i mirili se. I u spomenutoj seriji glumili su zaljubljeni par, pa su obožavaoci uvereni kako su stvoreni jedno za drugo.

 

Za mesto venčanja odabrali su dvorac u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, ostaje nam da vidimo.

 

 

makonda-tracker