otkrivena tajna

ŠOKANTNA PROŠLOST MEGAN MARKL: Isplivali nepoznati detalji o TRUDNOĆI i bivšem suprugu!

2

Predbračni ugovori su ono što slavni obavezno zahtevaju, kako bi zaštitili milione. Ipak, Megan je otišla korak dalje.

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski
foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Od kada je postala deo Kraljevske porodice, o Megan najčešće čitamo u superlativu, ali detalji iz njene prošlosti najviše intrigiraju javnost.

 

Naime, ono što je malo poznato jeste da je sa bivšim partnerom Trevorom Engelsonom bila je veoma obazriva, te je otišla korak napred i potpisala "ugovor u trudnoći". Tim postupkom je želela da osigura svoje dete, kako bi mu nakon rođenja obezbedila luksuzan život, prenosi "Daily Mail".

 

Ove detalje navodno je otkrio njen blizak prijatelj, koji je takođe izjavio da je Megan bila veoma zabrinuta zbog moguće trudnoće i posledica koje bi imalo po njeno telo, jer su joj u tom periodu poslovni angažmani bili prioritet. Upravo zbog toga je zahtevala od tadašnjeg supruga da joj obezbedi nutricionistu i personalnog trenera, koji bi se pozabavio njenim izgledom. Pomoć dadilje bio je jedan od zahteva. 

 

foto: Profimedia

Ovi detalji su isplivali u javnost desetak dana pre nego što su Megan i Hari objavili da će postati roditelji. Prošlost je ostavila iza sebe, što govori i činjenica da se zbog titule vojvotkinje i ljubavi, odrekla glumačke karijere.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker