istim stopama

Ćerka Lenija Kravica kao OD MAJKE ROĐENA: Golišava Zoi izjavila da čitav život traga za svojim identitetom! (FOTO)

3

Pronašla sebe po uzoru na majku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Zoi Kravic (29), kći pjevača Lenijaa Kravica (54) i glumice Lise Bonet (50), je pozirala za časopis Rolling Stone. Isto je učinila i njena majka Lisa pre trideset godina. Glumica se fotografisala 1988. godine kad je bila dva meseca trudna.

 

- Oduvek mi se sviđala ta naslovnica. Kad god vidim časopis Rolling Stone, setim se te slike koja mi se urezala u pamćenje. Sjajna je . Zaista je upečatljiva - kaže Zoi.

 

Jedina razlika u fotografisanju majke i ćerke je ta što su za Lisinu naslovnicu odabrali sliku u košulji, a Zoi se fotografisala skroz gola. I Lisa je htjla imati golu fotografiju na naslovnici, ali su se urednici odlučili za nešto čedniju verziju.

 

Ceo život pokušavam pronaći vlastitu svrhu i vlastiti identitet. Teško je to kad imate slavne roditelje - ispričala je Zoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

 

Zanimljivo je da su urednici časopisa intervjuisali Zoi i pitali je ista pitanja kao i njenu majku pre 30 godina, kako bi joj odali počast.

 

Tako je i Zoi odgovorila na pitanje šta za nju znači 'biti atraktivan'.

 

- Za mene je privlačan neko ko je samopouzdan i dobro se oseća u svojoj koži.

Mladi Mik Džeger, Areta Frenklin. Kad se neko ne boji biti ono što jeste i kad su radi o dobrim ljudima, e to je privlačno - ispričala je Zoi, koja je i po izboru karijere krenula maminim stopama i ostvarila nekoliko zapaženijih filmskih uloga.

 

 

makonda-tracker