biografski film?

Kakva ironija: Ben Aflek u novom filmu glumi alkoholičara!

0

Glumcu je ovo prva bitna uloga nakon rehabilitacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Glumac Ben Aflek (46) ovih je dana u San Pedrou na snimanju filma 'Torrance' u kojem ima glavnu ulogu. Budući da je prekinuo s mladom manekenkom Šaunom Sekston (22) jer, kako kaže, nakon rehabilitacije mu je potreban mir i odmor, odlučio se posvetiti filmskoj karijeri.

 

Afleku je ovo prva bitnija uloga nakon teškog životnog perioda, a u novom će se filmu suočiti sa svojim problemima. Igraće lik bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo. Ben je pustio bradu i brkove zbog potreba filma, a kilaža mu je onakva kakva treba biti.

 

Izvor blizak Afleku govori da je glumac odlučniji nego ikad u tome da teško životno razdoblje i sve probleme s ovisnošću ostavi iza sebe.

 

Podsetimo se, Benova bivša supruga Dženifer Garner (46), s kojom ima sina Samuela (5) te kćeri Serafinu (9) i Vajlet (12), nenajavljeno se pojavila u njegovom domu te ga molila da potraži pomoć i ode na odvikavanje. Glumac ju je poslušao pa ga je odvezla na rehabilitaciju kojoj je prethodio 'divlji vikend' koji je proveo po zabavama sa Playboyevim modelom.

 

 

makonda-tracker