holivudske priče

Otac joj nikada nije oprostio što je zavolela ženskaroša: Kako je Una O'Nil osvojila srce Čarlija Čaplina?

0

Ćerka poznatog nobelovca okrenula se za holivudskom bitangom. I tako je počela najlepša ljubavna priča koju ste ikada čuli. 

foto: Profimedia

Uskoro je mlada lepotica započela vezu sa Čaplinom na zgražavanje cele filmske industrije i američke javnosti. Venčali su se čim je ona napunila 18 godina. Čaplinu je to bio četvrti brak.Prva tri trajala su po samo nekoliko godina svaki, svoje dve žene oženio je kad im je bilo 16 godina, a treću kad joj je bilo 19 godina.

 

 

Nekoliko meseci pre njihovog susreta, Čaplin je proživljavao mučan sudski proces u kojem ga je starleta Džoan Beri, koja je navodno patila od ozbiljnog mentalnog poremećaja, tužila da jeotac njenog deteta. Iako je bio oslobođen optužbe, brak Une i Čaplina razljutio je njenog oca, koji je bio Čaplinov vršnjak.

 

Brak nije odobrio, prekinuo sve kontakte sa odbeglom ćerkom i razbaštinio je. Iako je prelepa crnokosa devojka bila očeva miljenica, mislila je da će se voljeni otac predomisliti, ali on joj nikad nije oprostio udaju za Čaplina. Nikad više s njom nije ni reč progovorio. Ona mu je ipak pisala svake nedelje jedno pismo ne znajući da on nikada ni jedno nije otvorio.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker