Istina iza sjaja i glamura

Deca Holivuda kriju mračnu tajnu: Zbog lepote žrtvovala je vid, što je samo delić mnogih problema (FOTO)

0
Slava naizgled brzo i lako menja život na bolje, ali ukoliko se dogodi u pogrešno vreme, sa sobom nosi ozbiljne posledice...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Širli Templ

 

Poznate kovrdžave lokne Širli Templ bile su nadaleko poznate, ali su joj isto tako pravile dosta problema.

 

foto: Profimedia

Da bi ih održavala često ih je tokom cele noći uvijala, a neretko je za kvalitet kose koristila i sirće zbog čega je imala problema sa očima.

 

Geri Kolman

 

Legendarni američki glumac bio je niskog rasta zbog problema sa bubrezima zbog čega je često boravio u bolnici na dijalizi. Čak je dva puta morao na transplantaciju bubrega. Takođe, muškarac i žena koji su ga usvojili ostavili su ga "bez cvonjka" u detinjstvu zbog lošeg upravljanja novcem koji je on zaradio.

 

Riki Nelson

 

Još kao dečak bio je idol mladih, ali imao je velikih problema u porodici zbog strogog oca i lošeg uticaja majke. Često su ga opisivali kao čudnog i misterioznog.

 

Peti Djuk

 

Sa samo 16 godina ponašanje je počelo naglo da joj se menja, zbog čega je imala problema prilikom snimanja scena. Kasnije se ispostavilo da ima bipolarni poremećaj.

 

foto: Profimedia

Životna priča - Čarli Čaplin: Skitnica koja je opčinila svet

 

Morin Mekormik

 

Navodi se da je u serijama i filmovima u kojima je glumila jedva čekala scene u kojima bi trebalo da plače, pošto je na taj način iskazivala i sopstvenu tugu. Baka joj je umrla dok je bila u duševnoj bolnici, a nedelju dana posle toga ubio joj se i deka.

 

Natali Vud

 

Dok je snimala filmove u ranoj fazi karijere, poput "Čudo u 34. ulici" i "Buntovnik bez razloga", Natali je bila žrtva sopstvene majke koja je kroz ćerku želela da ispuni ono što ona nikada nije. Često ju je primoravala da bude u vezi sa stariji muškarcima, ali i da ćuti o zlostavljanjima koja su se dešavala.

 

Džeki Kugan

 

Glumio je uz legendarnog Čarlija Čaplina i zaradio je milion dolara pre nego što je ušao u pubertet. Nažalost, njegovi roditelji su sve potrošili pre nego što mu je novac zakonski pripao.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker