kratka istorija

Voleo je žene, a i one su volele njega: Koliko je srećnica UKRALO SRCE Frenku Sinatri? (FOTO)

0

Ko kaže da se može voleti samo 3 puta? 

 

7. Mia Farlov

 

Treća žena tada pedesetogodišnjeg Frenka Sinatre bila je jako mlada - Mia Farlov imala je samo 21. godinu kada su se venčali 1966, na današnji dan. Da li zbog velike razlike u godinama brak nije dugo trajao, možda. Rastali su se posle dve godine.

 

grejs keli
grejs kelifoto: Profimedia

Verovalo se da su legendarni zavodnici Frenk Sinatra i Grejs Keli bili nešto više od prijatelja. Prema postojećim podacima Sinatra je koristio svaku priliku koju je imao, a Keli je stalno varala svog muža, princa od Monaka, sa različitim holivudskim zvezdama.

 

Šuškalo se da je čak i kraljica Soraja, bivša supruga iranskog saha, pala na šarm Frenka Sinatre. Zašto da ne? Nakon svega, ni Sinatra nije mogao da odoli prelepim ženama.

 

barbara i frenk sinatra
barbara i frenk sinatrafoto: Instagram Printscreen

8. Barbara Maks

 

Četvrta i poslednja venčana supruga Frenka Sinatre bila je Barbara Maks. Posle toliko žena i toliko brakova, samo je Barbara, koju je upoznao 1973. godine, bila ona prava. Upoznao ju je već zrelu, prelepu i mudru kada joj je dao sedamnaestokaratni dijamant. U svojoj biografiji, ona je napisala: "Ja sam bila njegova pratnja, konsultant, muza, psihijatar i ljubavnica".

 

Venčali su se 1976. i ostali sve do njegove smrti 1998. godine.

 

 

makonda-tracker