kratka istorija

Voleo je žene, a i one su volele njega: Koliko je srećnica UKRALO SRCE Frenku Sinatri? (FOTO)

0

Ko kaže da se može voleti samo 3 puta? 

frenk sinatra
frenk sinatrafoto: profimedia

To je bila legenda legendi, najveća zvezda šoubiznisa, prvi svinger, najbolji pevač na svetu, neverovatan oskarovac, borac, pijanica, maničnodepresivan, insomničan, vodeća ličnost "Rat Pack-a". I da, najuspešniji muškarac na polju žena.

 

Teško je definisati ga kao ličnost sa jednim licem, ali ako pokušate, to će verovatno biti u rečenici: "Voleo je žene i one su volele njega". Znao je da učini da ga svaka zavoli.

 

 

Njegovi poznati citati i svingerska "delatnost" će to i potvrditi. Kao i većina nas, Frenk Sinatra bio je i Džekil i Hajd. Da, na umu je imao uglavnom žene, kao i većina muškaraca.

 

 

Šta je popularni pevač tražio u ženama? Osećaj za humor, jednom je odgovorio, ali kasnije u istom razgovoru, fascinantno je to objasnio:

Trebalo bi da imam doktorat na temu žena, ali istina je da sam imao i dosta neuspeha. Veoma sam naklonjen ženama; divim im se. Ali kao i svi muškarci, ne razumem ih."

Međutim, Sinatra je imao stranu koja je žene privlačila. Učiniti je da se oseća cenjenom i prelepom, savetovao je često. Isticao je da ga privlače pametne žene. Izlazak ne bi trebalo da bude takmičenje u gledanju. Priznao je da prvu stvar koju primeti na ženi jesu njene ruke i njihova higijena.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 


1. Nensi Barbato

Njegova prva ljubav i supruga bila je Nensi Barbato. Upoznali su se 1934. godine u letnjem kampu, dok je ona lakirala nokte.

 

 

Pet godina kasnije venčali su se i imali troje dece. Ostala je uz njega, čak i kada je znala da je vara, a 1951. su se razveli.

 

2. Lana Tarner

 

lana tarner
lana tarnerfoto: Profimedia

Prema biografiji Taborelija, Sinatra je 1946. Lanu Tarner ugledao u fimlu "Poštar uvek zvoni dva puta" i odmah rekao da je mora imati. I imao ju je, a njihova veza bila je isključivo seksualne prirode.

 

Svoju ženu je ostavio zbog glumice. Nakon raskida, Lana je na ramenu plakala Evi Garner.

 

3. Eva Garner

 

 

I need to get on here more often ———————— #avagardner #franksinatra

A post shared by ? Josh ? (@stars.of.the.past) on

Ironično, svoj turbulentan drugi brak počeo je ni manje, ni više nego baš sa Evom Garner, koja je uticala da se njegov prvi brak raspadne. U braku su bili samo dve godine, baš u trenutku kada je njena karijera bila na vrhuncu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

4. Loren Bakal 

 

Loren bakol
Loren bakolfoto: Profimedia

Godine 1957, nakon smrti muža Hamfrija Bogarta, Loren Bakal utehu je našla u rukama dugogodišnjeg prijatelja Frenka Sinatre. Zaljubili su se, čak su bili i vereni, ali zbog Sinatrine neuodlučnosti to je ostala tajna. Tabloidi su to saznali, a Sinatra je Loren odmah ostavio jer je mislio da je ona otkrila tajnu.

 

5. Merlin Monro
 

merilin monro
merilin monrofoto: Profimedia

Frenk Sinatra i Merilin Monro bili su dobri prijatelji i dugo živeli zajedno kada su se oboje rastavili od svojih partnera.

 

 

 

Taboreli je napisao da je između njih dvoje postojala platonska ljubav, koja se završila kada ju je Sinatra jedno jutro video pored frižidera. Golu. Navodno je hteo da je zaprosi, ali ga je ona odbila.

 

6. Džulijet Prous

 

frenk sinatra i mia farov
frenk sinatra i mia farovfoto: Instagram Printscreen

Plesačica Džulijet Prous i Sinatra upoznali su se u toku snimanja "Kan-Kana". Godine 1962. par je otkrio veridbu, ali su ti planovi brzo propali. Kako su preneli mediji, Prous je više laskala ova veza, nego što je bila u ljubavi. A i više je želela da se posveti karijeri

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

7. Mia Farlov

 

Treća žena tada pedesetogodišnjeg Frenka Sinatre bila je jako mlada - Mia Farlov imala je samo 21. godinu kada su se venčali 1966, na današnji dan. Da li zbog velike razlike u godinama brak nije dugo trajao, možda. Rastali su se posle dve godine.

 

grejs keli
grejs kelifoto: Profimedia

Verovalo se da su legendarni zavodnici Frenk Sinatra i Grejs Keli bili nešto više od prijatelja. Prema postojećim podacima Sinatra je koristio svaku priliku koju je imao, a Keli je stalno varala svog muža, princa od Monaka, sa različitim holivudskim zvezdama.

 

Šuškalo se da je čak i kraljica Soraja, bivša supruga iranskog saha, pala na šarm Frenka Sinatre. Zašto da ne? Nakon svega, ni Sinatra nije mogao da odoli prelepim ženama.

 

barbara i frenk sinatra
barbara i frenk sinatrafoto: Instagram Printscreen

8. Barbara Maks

 

Četvrta i poslednja venčana supruga Frenka Sinatre bila je Barbara Maks. Posle toliko žena i toliko brakova, samo je Barbara, koju je upoznao 1973. godine, bila ona prava. Upoznao ju je već zrelu, prelepu i mudru kada joj je dao sedamnaestokaratni dijamant. U svojoj biografiji, ona je napisala: "Ja sam bila njegova pratnja, konsultant, muza, psihijatar i ljubavnica".

 

Venčali su se 1976. i ostali sve do njegove smrti 1998. godine.

 

 

makonda-tracker