nostalgija

Voleli bismo da se POMIRE: Poznati parovi koji više NISU ZAJEDNO, ali ih mi i dalje OBOŽAVAMO (FOTO)

0

Oni, nažalost, više nisu zajedno, ali ih mi i dalje pamtimo jer su nam bili omiljeni parovi.

Bred Pit i dženifer aniston
Bred Pit i dženifer anistonfoto: Profimedia

Kao da smo u 2012. godini ponovo. Mesec dana je prošlo otkad smo čuli vest o pomirenju poznatog glumačkog para Kristin Stjuart i Roberta Patinsona. Međutim, ovaj trač nas je samo podsetio i na mnoge druge parove koji više nisu zajedno, a za koje bismo voleli da se pomire.

 

 

Robert Patinson i Kristen Stjuart

 

#kristinstewart

A post shared by JUSTE LA FIN DU MONDE (@justelafinde) on

 

Osim što svaki put kada pogledamo "Sumrak sagu" osetimo nostalgiju za njima, poslednjih mesec dana pomno ih pratimo budući da je bilo reči o njihovom pomirenju. Kristen Stjuart i Robert Patinson viđeni su zajedno, a bilo je i tračeva da su raskinuli svoje prethodne veze i da će svojoj dati još jednu šansu. Koliko je to tačno, ne znamo, ali nam ostaje da se nadamo.

 

 

Dženifer Aniston i Bred Pit

 

Bred pit i dženifer aniston
Bred pit i dženifer anistonfoto: Profimedia

Oni su bili ljubavna bajka Crvenog tepiha i opsesija publike i medija. Kada su se, nakon decenije zabavljanja, rastali, čitava nacija pomno je to ispratila. Nakon filma "Gospodin i gospođa Smit" Bred Pit je otpočeo vezu sa Anđelinom Džoli, sa kojom se kasnije i oženio. Dženifer Aniston, sa druge strane, bila je udata za kolegu Džastina Tijeroa. Međutim, oboje su opet slobodni. Da li to znači da možda postoji šansa za obnovu ove romanse?

 

 

Demi Lovato i Vilmer Valderama

 

Demi lovato i Vilmer valderama
Demi lovato i Vilmer valderamafoto: Profimedia

"Zašto oni nisu uspeli?" - večito pitanje koje postavljamo. U junu 2016. godine Demi i Vilmer raskinuli su. Pevačica je kasnije priznala da nikoga nije volela kao njega i da ga još uvek voli. Ovaj nekadašnji par je u dobrim odnosima, a spekulisalo se da su ostali dobri prijatelji. Šteta, više smo ih voleli dok su bili par.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

for all you #zanessa fans❤️❤️ @zacefron @vanessahudgens

A post shared by zac efron? (@_zacefron4life) on

 

Vanesa Hadžins i Zak Efron

 

Izgleda kao da je prošla čitava večnost otkad su ove Dizni zvezde bile zajedno. Mjuzikl i srednja škola bili su sinonim za vezu Zaka Efrona i Vanese Hadžins. Nažalost, ovaj par nije zajedno još od kasnih 2000-ih. Bilo bi lepo ako bi ovaj glumački par naleteo nekad jedno na drugo.

 

 

Džesika Simson i Nik Laši

 

 

TBT- Nick and Jessica 1999 Billboard Music Awards! ?????? before “ The Newlyweds!”

A post shared by Florida Entertainment Paradise (@floridaentertainmentparadise) on

 

Iako su u srećnim brakovima sada, ne možemo a da se ne podsetimo veze Džesike Simson i Nika Lašija. Njih dvoje svakako su obeležili jednu eru pop kulture. Sada nam liči kao da je to neko davno prošlo vreme budući da su se razveli još 2006. godine.

 

 

makonda-tracker