opstaju

Poznati parovi koji su dugo u vezi, a NIKAD nisu izgovorili sudbonosno DA (FOTO)

0

Holivud je oduvek bio poznat po kratkim romansama i neprijatnim raskidima. Ipak, neke poznate ličnosti kvare tu statistiku - u vezama su mnogo godina, ali na "ludi kamen" i dalje ne staju.

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: Profimedia

Ovo su neki od poznatih parova koji su uspeli da opstanu godinama iako nikad nisu razmenili bračne zavete.

 

Kurt Rasel i Goldi Hon

Brak očigledno nije cilj za ovo dvoje budući da su zajedno još od 1983. godine. Iako se nikad nisu venčali, Rasel i Hon imaju sina, Vajata, a glumica često sa svojim fanovima na društvenim mrežama deli svoje intimne trenutke sa Raselom. Retko je u Holivudu videti ovakvu vezu koja traje više od tri decenije.

 

Kurt Rasel i Goldi Hon
Kurt Rasel i Goldi Honfoto: Profimedia

Opra Vinfri i Stedman Grejam

Skoro kao i prethodni par, Vinfri i Grejam u vezi su još od osamdesetih. Kako izveštava "Bazar", ovaj par prvi put se sreo na dobrotvornoj večeri 1986, iste godine kada je počeo emisija Opre Vinfri. Uprkos njihovoj veridbi 1992. godine, mediji su prenosili da Grejam nikad neće pred oltar.

 

Opra Vinfri i Stedman Grejam
Opra Vinfri i Stedman Grejamfoto: Profimedia

Bo Derek i Džon Korbet

Iako su zajedno godinama, Derek i Korbet nikad nisu "stali na ludi kamen". Džon, koga znamo u ulozi Ejdena u seriji "Seks i grad" , počeo je da se zabavlja sa Bo 2002. godine, ali za "Fox news" 2017. rekao da ga vera držala na zemlji sve ove godine. Rekao je da je išao u katoličku školu 12 godina i da je bio dečak na oltaru skoro 7 godina. "Bio sam mnogo godina sa druge strane oltara."

 

 

#Sharknado in the city! #BoDerek #JohnCorbett #SiriusXM

A post shared by siriusxm (@siriusxm) on

Rajan Gosling i Eva Mendez

Glumac filma "La la land" i ova kubanska lepotica zajedno su od 2011. godine i, uprkos tome što nisu u braku, ovaj par ima dve ćerke, Esmeraldu i Amadu. Gosling i Mendez uspevaju da svoju vezu i porodičan život drže u javnosti. Za "GQ" 2016. godine Gosling je rekao: "Eva je majka iz snova, a i one su deca iz snova. Mislim da ja i sanjam trenutno."

 

Eva Mendez I Rajan Gosling
Eva Mendez I Rajan Goslingfoto: Profimedia

Šakira i Žerard Pike

Ova kolumbijska pevačica i španski fudbaler Pike još uvek imaju jaku vezu, iako se nisu nikad venčali. Par se upoznao 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i od tada su zajedno bez prekida. Imaju i dvojicu sinova, Milana i Sašu, i ne kriju koliko su i dalje srećni.

 

Šakira i Žerard Pike
Šakira i Žerard Pikefoto: Profimedia

 

makonda-tracker