ubistvo, nesrećan slučaj ili nešto treće...?

Najveće MISTERIJE Holivuda: Ove zvezde preminule su pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima, a njihove smrti i danas INTRIGIRAJU svetsku javnost!

0


Holivud je uvek privlačio pažnju svetske javnosti svojim sjajem i bogatstvom, ali su podjednako popularne nerešene misterije u kojima su glavne uloge odigrale neke od zvezda američkog filma i muzike.

natali vud
natali vudfoto: Profimedia

Da li zbog slave, raskalašnog života, politike ili manjka sreće, smrti ovih ljudi su do dana današnjeg ostale nerazjašnjene, a oko njih su se stvorile misterije.

 

foto: Profimedia

Merilin Monro

 

Iznenadna smrt Merilin Monro u njenom domu u Los Anđelesu, 5. avgusta 1962. je zvanično proglašena za samoubistvo nakon uzimanja velike količine tableta za spavanje.

 

Međutim, od kada je slavna glumica umrla, uvek su postojale spekulacije o okolnostima njene smrti, a najviše se govorilo o činjenici da su mnogi predmeti uklonjeni iz njene kuće nakon nesrećnog slučaja.

 

Među najpopularnijim teorijama je svakako ona da su predsednik Džon Kenedi i njegov brat Robert, sa kojima je navodno imala afere orkestrirali njeno ubistvo kako bi izbegli skandal.

 

Drugi smatraju da je zvezda filma "Neki to vole vruće" slučajno uzela preveliku dozu droge, a ne tableta za spavanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker