ismejavali su je

Blejk Lajvli ispričala traumu iz detinjstva: U školi nisam bila omiljena

0

Blejk Lajvli jedna je od najpopularnijih i najlepših holivudskih glumica u Holivudu i stvarno nam je teško da poverujemo da je bila predmet ismejavanja u školskim danima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Međutim, lepa holivudska zvezda na Instagramu je objavila fotografiju Velike ptice (Big bird) i sličnost između nje i ove maskote, piše cosmopolitan.rs

 

 

U srednjoj školi deca su me zadirkivala i zvala Big Bird (zato što sam bila previše mršava i imala sam žutu kosu). Evo kako da postanete najbolji prijatelj s nečim što vas je u prošlosti povređivalo", bila je iskrena čuvena Serena.

Da su samo njeni školski drugari znali da će joj upravo ta "žuta" kosa i mršavost otvoriti vrata glamuroznog Holivuda, nikada je ne bi upoređivali sa maskotom.

 

A danas, Blejk koristi svaku priliku da na svom Instagram profilu ohrabri devojke da vole svoje telo i ne veruju u svemu što vide na crvenom tepihu.

Veoma je važno da se devojke ne upoređuju sa savršenim fotkama koje viđaju u magazinima i internetu. Posao glumica ili modela je da budu u formi non stop i sređene, što ne znači da bismo bile takve da se ne bavimo ovim. 99,9% fotografija je fotošopirano i zaista se osećam krivom kada na snimanju kažem Ovo mi se ne dopada, a onda dobjem odgovor Ne brini, popravićemo. To nije realna slika", objasnila je u jednom intervjuu.

 

makonda-tracker