vaspitanje na prvom mestu

Ovakvog tatu bi svaka devojčica poželela: Blejk Lajvli objasnila zbog čega je Rajan Rejndolds najbolji otac u svetu slavnih

0

Poznati glumački par, uprkos glamuru koji ih okružuje, najviše uživa kada provodi vreme sa svojim ćerkicama. Tada nastaje prava magija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds već godinama su u srećnom braku, u kojem su dobili dve ćerke - Džejms i Ines. Oni su poznati kao roditelji koji posebnu pažnju posvećuju vaspitanju, a izuzetno im je važno da njihove devojčice shvate da žene treba da imaju sva prava u kojima uživaju muškarci.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ništa ne prepuštaju slučaju: Mame i tate, obratite pažnju, ovako možete spasti živote svoje dece

 

Lajvlijeva je u jednom intervjuu nedavno otkrila zanimljivosti o tome kako vaspitavaju svoje devojčice, a mnogima je najinteresantniji bio njihov pristup temi prava žena i jednakosti polova. Ona je, naime, objasnila da Rajan i ona svesno izbegavaju reči koje mogu da zvuče seksistički.

 

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 

- Rajan nađe gusenicu (eng. catepillar) i, umesto da kaže: Kako se on zove?, on će reći: Kako se ona zove?

 

Blejk se osvrnula i na to da su stereotipi veoma opasni.

 

- Svi se osećamo savršenim dok nam neko ne kaže da to nismo - istakla je. - Zato ja ništa ne mogu da naučim svoju ćerku. Ona već ima sve. Jedino što mogu da uradim jeste da zaštitim to kako se sad oseća.

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Od Blejk, kao nekoga ko je uvek otvoreno i oštro govorio o položaju žene u današnjem društvu, ovo je i očekivano. Od mačo zvezde akcionih filmova kakav je Rajan, ne baš. I, zbog toga, svaka čast ovim roditeljima! Džejms i Ines zaista imaju sreće!

makonda-tracker