raskid je bio neminovan

Nije mogla da podnese optužbe da mu je uništila brak: Glumac ostavio suprugu nakon 22 godine sreće - a onda je ostao i bez ljubavnice!

0

Jedan od najvećih skandala u svetu slavnih izbio je kada je zgodni glumac, koji je u tom trenutku bio srećno oženjen već 22 godine, viđen kako razmenjuje nežnosti s mladom koleginicom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetska javnost bila je šokirana kada je u oktobru prošle godine škotski glumac Juan Megregor (46) viđen kako razmenjuje nežnosti i strasno se ljubi s koleginicom Meri Elizabet Vajnsted (33). Zvezda filma Trejnspoting i serije Fargo u tom trenutku bila je u braku s Francuskinjom Iv Mavrakis, s kojom ima četiri ćerke: Klaru, Anuk, Ester Rouz i Džamjan.

 

Ubrzo su se pojavile glasine da su se Juan i Iv rastali nekoliko meseci ranije, a supruga slavnog glumca počela je iznenada da se pojavljuje bez burme. Pravi skandal je, međutim, izbio kada se Megregor prilikom prijema Zlatnog globusa za dve uloge koje je odigrao u seriji Fargo zahvalio i supruzi i ljubavnici!

 

 

- Ne, ne dopada mi se njegov govor - izjavila je njegova supruga Iv nekoliko dana kasnije, iako gotovo nikada ne odgovara na pitanja medija.

 

Sada mu se, kako pišu strani mediji, sve obilo o glavu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker