Čestitke pristižu sa svih strana sveta

Svi detalji trudnoće i porođaja Kajli Džener konačno otkriveni: Ovo je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu (FOTO, VIDEO)

0

Rijaliti zvezda Kajli Džener porodila se 1. februara! Ponosna mama nove princezice porodice Kardašijan-Džener takođe je i objasnila zašto je najdivniji period u životu skrivala od očiju javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je praktično odrasla pred kamerama, Kajli je odlučila da trudnoću ipak sačuva daleko od očiju javnosti, koja je mesecima nagađala o čemu se zapravo radi. Jedanaestominutni snimak posvećen ćerkici, objavljen malo nakon porođaja objašnjava skoro sve što njena verna publika želi da zna, a na samom kraju prikazuje i novorođenče u naručju više nego ponosne i srećne mame.

 

foto: Profimedia

Izvinite na tišini kroz sva silna nagađanja. Razumem da ste navikli da zajedno sa mnom prolazite kroz mnogo šta, ali trudnoća je bila jedno od životnih putovanja koje sam odlučila da prođem sama, a ne pred čitavim svetom. Morala sam da se pripremim za ovu životnu ulogu na najbolji, zdrav način, bez stresa. Znala sam da će moj beba osetiti sve, pa sam izabrala da uradim sve ovako kako sam, zarad naše sreće..." 

foto: Profimedia

Trunoća je za mene bilo najlepše iskustvo, koje me je osnažilo i koje će mi nedostajati. Zahvaljujem se prijateljima i porodici što su sa mnom čuvali ovu tajnu. Moja devojčica došla je na svet 1. februara. Jedva sam dočekala da podelim ovaj blagoslov. Toliko je ljubavi i sreće u meni da mislim da ću pući! Hvala na razumevanju", objasnila je Kajli na društvenim mrežama.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

makonda-tracker