veličanstvena

Novogodišnjom jelkom otkrila pol bebe? Ova fotografija Kajli Džener prikupila je skoro 4,5 miliona lajkova

0

Mlada zvezda rijalitija ove godine nije uživala u kićenju jelke, već je za to angažovala stručnjaka, a mnogi veruju da su ukrasi bili svojevrsna poruka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U luksuznoj losanđeleskoj vili mlade Kajli Džener ovih dana nalazi se prelepa novogodišnja jelka visoka čak šest metara.

 

Najmlađa od sestara Kardašijan-Džener dekorisala je svoj dom u duhu predstojećih praznika, ali to nije učinila sama. Kako pišu američki mediji, u tome joj je pomogao Džef Letam, kreativni direktor u pariskom hotelu Four Seasons Hotel George V, koji je isključivo zbog ovog posla doputovao u Ameriku.

 

Milioni obožavalaca u transu: Kajli Džener objavila snimak koji će zaseniti bilo šta što uradi njena sestra Kim

 

Trud se isplatio - u Kajlinoj vili sada se nalazi veličanstvena jelka ukrašena veštačkim snegom. Ipak, medijima i fanovima je od njenog lepog izgleda interesantnija činjenica da jelkom dominiraju ogromni roze ukrasi, što oni tumače kao znak da Kajli i reper Travis Skot čekaju - devojčicu!

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Predstavnici sedme sile su, inače, pre nekoliko meseci objavili da je dvadesetjednogodišnja Kajli u drugom stanju, a ona se tim povodom nije oglašavala.

 

makonda-tracker