ni nalik uobičajenim izdanjima

Mesecima su sve oči uprte u stomačić Kajli Džener: Prva fotografija koja dokazuje da je trudna!

0

Iako su nam godinama servirali svaki detalj o svojoj privatnosti, Kardašijanovi i Dženeri su u poslednje vreme izuzetno misteriozni - naročito kada je reč o trudnoći njihove najmlađe zvezde.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Od kraja septembra, američki mediji neprestano pišu u trudnoći Kajli Džener.

 

Međutim, najmlađa članica slavne porodice nije se do sad oglašavala tim povodom, na Instagramu objavljuje ili stare fotografije ili one na kojima joj se ne vidi stomačić, a u javnosti je viđamo retko i uglavnom u preširokoj oseći.

 

Štaviše, Kajli je toliko tajnovita da su se pojavile glasine da se ona odavno porodila, u šta sumnjamo - fotografije bebe bi do sad morale da se pojave!

 

 

Međutim, sada je nesumnjivo da Dženerova krije veoma slatku tajnu. Ona je sa svojim sestrama Kim, Kortni i Kloi Kardašijan i Kendal Džener pozirala za novu reklamnu kampanju modne kuće Kelvin Klajn i dok su sve sestre pokazale izvajana tela - Kajli se pokrila do grudi! Uz to, njena sestra Kloi rukom joj krije stomak.

 

 

Nešto slično vidimo i na fotografiji na kojoj sve sestre Kardašijan-Džener poziraju u džinsu i donjem vešu, a Kajli ponovo nije provokativna kao inače.

 

 

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

 

makonda-tracker