niko joj nije poverovao

Ponela jeftinu haljinu, pa pobesnela zbog toga: Slavna glumica napravila dramu zbog koje će još dugo morati da izvinjava

0

Tridesetdevetogodišnja zvezda popularne serije prošetala je crvenim tepihom SAG nagrada u prelepoj crnoj haljini vrednoj 200 dolara - a onda je nastao haos!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tarin Mening (39), koja se proslavila ulogom u seriji Orange Is The New Black, pojavila se na crvenom tepihu pre nekoliko dana u elegantnoj i veoma raskošnoj toaleti bez rukava koja je sve oduševila.

 

Njeni obožavaoci i modni kritičari posebno su se obradovali kad su saznali da je u pitanju model koji košta svega 200 dolara, odnosno da Tarin nije ponela haljinu vrednu više hiljada i time pokazala obožavateljkama još jednu toaletu koju nikad neće moći da kupe. Problem je, međutim, u sledećem: Tarin nije imala pojma da je njena haljina toliko jeftina.

 

 

Zato je ona, kada su je novinari na aerodromu u Los Anđelesu pitali za cenu haljine, pobesnela i izjavila da nije ni znala koliko haljina košta. Jedan novinar rekao joj je da je bilo kul to što je ponela pristupačnu toaletu, a ona je odgovorila:

 

- Ne, nije! Suludo je što mi stilistkinja to nije rekla - izjavila je ona.

 

Da sve bude gore, kasnije je dodala:

 

- Još uvek mi je to užasno. Zato što želim da nosim haljinu za superzvezde, znate?

 

Očekivano, svi su se obrušili na nju, pa je glumica morala da pokuša da se izvuče iz ove situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker