anketa

Njene koleginice ne možemo ni da zamislimo u njima: Mila Kunis u čizmama kakve nikad ranije nisu viđene na crvenom tepihu

0

Šarmantna glumica ukrajinskog porekla defnitivno ne spada u glumice koje robuju trendovima i ne usuđuju se da kroče na crveni tepih bez skupocenih salonki.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaki put kada vidimo Milu Kunis, nemoguće je ne primetiti da su njene odevne kombinacije - pored toga što izgledaju veoma lepo - očigledno izuzetno udobne.

 

Upravo to je bio slučaj s njenim modnim izdanjem na dodeli nagrade Hasty Pudding Theatricals, koje je Mili uručilo Dramsko društvo studenata Harvarda. U pitanju je priznanje za ženu godine koje se od 1951. godine dodeljuje glumicama koje svetu zabave daju dugotrajan i impresivan doprinos.

 

 

Budući da vreme nije bilo najprijatnije na dan uručenja nagrade, kao i da je u pitanju zabavna ceremonija lišena holivudskog glamura, Mila je odlučila da ponese udobnu i toplu obuću: praktične čizme s krznom i pertlama!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Poređenja radi, njene koleginicice su proteklih godina na ovaj događaj dolazile isključivo u skupocenoj obući s visokim potpeticama.

 

 

makonda-tracker