svi su šokirani

Ona ima 520 miliona dolara i jednu veliku tajnu: Fanovi slavne pevačice potreseni zbog životne priče njene sestre

0

Jedna od najvećih svetskih zvezda i diva vodi život koji je potpuno drugačiji od onog koji je izabrala njena starija sestra.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Maraja Keri je jedna od najuspešnijih pop zvezda svih vremena. Njeno bogatstvo se procenjuje na 520 miliona dolara, a iza sebe ima čitavu listu nagrada i priznanja... Za razliku od nje, njena sestra Alison Keri živi dosta drigačijim životom. Pedesetogodišnja majka četvoro dece se decenijama unazad bori sa zavisnošću od droge, zaražena je HIV-om i bavila se prostitucijom.

 

Borba Alison Keri, sestre slavne pevačice, počela je pre nego što je Maraja postala zvezda. Sestre su zajedno odrastale na Long Ajlandu, ali kada su se njihovi roditelji razveli 1973. godine, Alison je otišla da živi sa svojim ocem, a njena mlađa sestra sa majkom.

 

 

A post shared by PROBOMOND (@probomond.ru) on

 

U 15. godini, Alison je zatrudnela. Udala se i napustila srednju školu godinu dana kasnije, a zatim se odala ulici i porocima... U to vreme, postala je i zavisna od droge.

 

- Niko nije hteo da me zaposli - rekla je jednom prilikom. - Nisam imala iskustvo ni u jednom poslu. Znala sam da moram da počnem da radim, ali nisam mogla ništa da pronađem - kazala je Alison 1995. godine, kada su je novinari pitali zašto je počela da se bavi prostitucijom.Kada je napunila 28, testirala se i otkrila da je HIV pozitivna, što je donelo nove probleme u njen život.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker