svi su šokirani

Ona ima 520 miliona dolara i jednu veliku tajnu: Fanovi slavne pevačice potreseni zbog životne priče njene sestre

0

Jedna od najvećih svetskih zvezda i diva vodi život koji je potpuno drugačiji od onog koji je izabrala njena starija sestra.

foto: Profimedia

Maraja je retko govorila o svojoj sestri, a obično je ovu porodičnu dramu spominjala kroz pesme. Ipak, ona je u retkom intervjuu 1998. godine prokomentarisala život svoje osam godina starije sestre.

 

 

- To je bila veoma teška stvar za mene  kazala je misleći na Alisonin problem s drogom. - Ali mislim da mi je to dalo unutrašnju snagu i... nešto što sam znala da ne želim da postanem. To je razlog zašto nikada neću biti promiskuitetna osoba, nikada neću biti na drogama. Upravo zbog toga sam se odlučila za drugi put…

 

 

Zašto Maraja nije pomogla svojoj sestri?

 

Iako je Alison bezbroj puta u javnosti molila Maraju za pomoć, Maraja je kroz stihove svojih pesama otkrila da je decenijama podržavala svoju sestru, uključujući plaćanje klinika za lečenje od narkomanije, kao i raznih programa koji bi joj pomogli.

 

- Da, ona je to uradila, ali nikada mi nije dozvolila da zaboravim jedan cent koji je ikada potrošila na mene - istakla je Alison 1994. godine.

 

Marajin brat smatra da pop zvezda nije ponudila dovoljnu pomoć svojoj bolesnoj sestri.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker