verovali ili ne

"Dženifer Lopez? Nikad čula, ko je to?!" 10 najluđih momenata kojima je Maraja Keri pokazala kakva je diva

0

Iako je obdarena raskošnim glasom, Maraja Keri nije među najvoljenijima u svetu slavnih, a razlog su bizarni incidenti koje priređuje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom koncerta u Njujorku u novogodišnjoj noći, Maraja Keri (47) prekinula je nastup već nakon prve pesme jer joj niko nije doneo čaj.

 

- Rekli su mi da će biti čaja... Ovo je katastrofa. Okej, moraćemo to da preguramo. Biću kao svi drugi. Bez čaja - rekla je Maraja uvređeno.

 

Ne samo što je to uvredilo hiljade prisutnih koji su se smrzavali (bez čaja) da bi je slušali nego je Maraja kasnije pojačala efekat drame koju je napravila - objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pije čaj!

 

 

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

To nas je podsetilo na neke od njenih najblesavijih trenutaka...

 

 

1. Dok je donosila na svet blizance Monro i Morokana, pevačica je insistirala da se pusti snimak njenog koncerta na kojem je pevala pesmu Fantasy, kako bi se njena deca rodila uz zvuk aplauza.

 

2. Maraja veruje da se prema njoj treba ponašati kao prema pripadnici plemstva ili makar kao prema državnicima. Kada je bila među zvanicama ceremonije predsedničke inauguracije Baraka Obame, Maraja je ovaj događaj besno napustila jer nije bila smeštena za isti sto s Obamom i njegovom suprugom Mišel.

 

foto: Profimedia

3. Na jednom nastupu 2008, Maraji je zasmetalo što je jedan od pratećih vokala pevao tako glasno da njen glas nije mogao da dođe do izražaja. Zbog toga je napravila nesvakidašnju scenu - u ritmu muzike mu je pevajući poručila:

Prestani da pevaš moj deo, bejbi!

4. Slavna pevačica kreće se isključivo crvenim tepihom. Štaviše, kada je 2005. godine bila na putu ka jednom hotelu u kom je trebalo da odsedne, odbila je izađe iz limuzine sve dok nije postavljen crveni tepih uz koji su poređane bele sveće.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker