bili na ivici razvoda

Sve bi bilo drugačije da nije bilo njihove ćerke: Kako su Bijonse i Džej Zi uspeli da spasu brak posle prevare?

0

Nakon što je slavni reper priznao da je bio neveran lepoj pevačici, izvori bliski paru otkrili su detalja o njihovom bračnom brodolomu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana američki muzičar Džej Zi je otvorio srce i sa javnošću podelio sve probleme koje je imao u braku s Bijonse. Priznao je prevaru, emotivnu neispunjenost, kao i posete bračnom savetniku, uz čiju pomoć su uspeli da prebrode krizni period.

 

Džej Zi šokirao priznanjem da je varao Bijonse: Najteže mi je bilo da gledam bol na njenom licu

 

Nakon toga su se oglasili i njihovi prijatelji, koji su komentarisali njihov brak, a izvor blizak paru je, u razgovoru za magazin People istakao da bi im, da nije bilo njihove ćerke, brak sigurno pukao.

 

foto: Profimedia

- Bilo im je jako teško da ostanu zajedno. Bijonse nije verovala Džej Ziju nakon što ju je varao i dugo joj je trebalo da dođe na staro. Borila se opraštanjem. Ali očuvanje porodice bilo joj je jako važno. Da nije bilo Blu Ajvi, možda ne bi ni ostali zajedno - kazao je prijatelj porodice, aludirajući da se slavni par dugo suočavao sa trzavicama.

 

Bijonse i Džej Zi su u braku devet godina. Imaju petogodišnju ćerku Blu Ajvi, a nedavno su dobili i blizance Sera i Rumi, koji su ih dodatno zbližili.

 

makonda-tracker