i to je dočekala

Čekala je 18 meseci, ali se ipak osvetila: Romantični izlazak koji je podigao buru u Holivudu (FOTO)

0

Osveta je jelo koje se najbolje servira hladno, a poznata pevačica se i te kako vodi ovom izrekom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Krajem novembra, svetske medije je obišla vest da je pevačica Keti Peri viđena u društvu repera The Weeknd-a, i to na večeri koja je izgledala kao romantični izlazak zaljubljenog para! Paparaci nisu uspeli da ih fotografišu zajedno, ali su snimili repera kako se iskrada iz restorana i odlazi s pratnjom.

 

 

Nijedno od njih dvoje kasnije se nije izjašnjavalo o prirodi svog odnosa, ali su izvori bliski pevačici otkrili da je iza svega plan koji je Keti odavno skovala.

 

Keti Peri ima sjajan trik: Kad poželi da pošalje poruku bivšem, uradi ovo i oseti se mnogo bolje

 

Naime, ona je, navodno, bila van sebe od besa kada je - dok je ona još bila u vezi s njim - glumac Orlando Blum uočen s pevačicom Selenom Gomez. Njih dvoje su prošle godine izgledali veoma blisko u jednom noćnom klubu u Las Vegasu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

- Keti ima dobro pamćenje, nikad ne zaboravlja. Nije joj se svidelo to što su svi mislili da je Orlando vara sa Selenom - rekao je izvor blizak pevačici. - Iako su Orlando i Selena rekli da su samo prijatelji, sve to ju je obrukalo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Međutim, budući da je Selena Gomez okonačala svoju desetomesečnu vezu s The Weeknd-om i trenutno uživa u ljubavi s novim-starim dečkom Džastinom Biberom, teško da je Keti u potpunosti zadovoljna ovakvom osvetom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

- Ali mislim da joj se dopada to što će se Selena šokirati kada vidi Keti i svog bivšeg zajedno - dodao je izvor.

 

makonda-tracker