ima li razloga za brigu?

Mala crna haljina nije uvek dobar izbor: Anđelina Džoli je oduvek mršava, ali od njenih najnovijih fotografija podilazi jeza (FOTO)

0

Glumica i režiserka Anđelina Džoli se trudi da privlači pažnju svojim humanitarnim radom kao i glumačkim i rediteljskim angažmanima, nego izgledom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Mahom nosi duge crne haljine, kombinezone, široke pelerine... Ali tu i tamo iznenadi zanimljivijim stajlingom.

 

Amerika u neverici nakon ovih vesti: Anđelina Džoli se udaje po četvrti put?

Ovaj put za izlazak pred fanove u Holivudu, glumica i rediteljka Anđelina Džoli obukla je malu crnu haljinu, koja je više podsećala na dolčevita-haljinu, dugih rukava i vrlo intrigantne dužine. Ali dužina i boja ovog odevnog komada opet su na svetlo bacili Anđelinine premršave noge.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Poslednjih nekoliko godina Anđelina se podrvrgnula čak dvema teškim operacijama: dvostrukoj masektomiji ne bi li izbegla rak dojke koji joj preti zbog kobnih slučajeva u porodici, a potom, u martu 2015. godine, podvrgnula se i operaciji jajnika koja ju je dovela do rane menopauze, što takođe može imati svojih posledica.

 

Ovo je nova devojka Breda Pita? Igrala je Anđelininu mlađu verziju, svi kažu da je njena kopija (FOTO)

 

Potom je, pre tačno godinu dana, usledio bolan razvod od Breda Pita, što je bio veliki stres za porodicu.

Kako bilo, Anđelina je lepa žena, kaže da se hrani zdravo jer je odgovorna za šestoro dece i zato svoju mršavost ne pripisuje nikakvim ekstremima, niti bolesti.

Svet se i dalje čudi njenom mršavom izgledu, posebno kada obuče nešto kratko i otkrije mršave noge i ruke, ali već nas je navikla da je to njen izbor.

 

makonda-tracker