foto

Prva ljubav zaborava nema: Lepa glumica i Bekam ponovo zajedno - ali jedan detalj je još zanimljiviji od toga

0

Otkad su se upoznali i zavoleli, raskidali su i mirili se, ali sada ponovo izgledaju presrećno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada glumica Kloe Morec i Bruklin Bekam, najstariji sin bivšeg fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije, upoznali su se još pre tri godine i njihov odnos od tad privlači mnogo pažnje javnosti.

 

Niko kao ona: Dok mediji pišu da je u vezi s pevačicom, Bruklin Bekam ponovo izlazi s lepom glumicom

 

Par je raskidao, mirio se, a najduža pauza u njihovoj vezi usledila je ubrzo nakon što su skupili hrabrost i zajedno se prvi put pojavili u javnosti. Nakon dužeg vremena koje su proveli odvojeni i tokom kog su mediji mladog Bekama spajali s brojnim lepoticama, par je ponovo nerazdvojan!

 

Naime, već neko vreme njujorški paparaci ih viđaju kako šetaju zagrljeni i zajedno voze bicikle, a njihove najnovije nastale su prilikom izlaska iz stana rano izjutra. Par je zatim krenuo u različitim pravcima - Bruklin na svom biciklu, a Kloe taksijem, ali to nije privuklo najviše pažnje medija.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naime, fanovi slavnog para oduševili su se činjenicom da Bruklin nosi prsten na kom je ugravirano veliko slovo C - prvo slovo imena njegove drage.

 

Razočarala fanove: Mlada glumica je pre samo tri meseca kritikovala Kim Kardašijan zbog golotinje na internetu, a danas... (FOTO)

 

Samo nekoliko dana ranije, Kloe je viđena kako nosi identičan prsten s ugraviranim slovom B.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Je li to porodica Bekam bogatija za jednog člana?

makonda-tracker