bez premca

Slažete li se s ovim izborom? Ovo su zvanično najlepše žene na planeti (FOTO)

0

Kraj godine donosi razne top liste, među njima i najlepših ljudi na svetu. Trinaest slavnih dama je, nakon glasanja 150.000 korisnika plarforme rankong.com, proglašeno najlepšim.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kristen Bel


Iako nije izvikana, lepa plavuša iz Mičigena zasluženo se našla na listi.

 

 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

A da je uspešna komičarka, pokazala je u filmu Nevaljale mame, koji je trenutni hit u bioskopima.

 

Dženifer Koneli

 


Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status prave lepotice. Nekoliko sezona bila je zaštitno lice modnih kampanja kuće Balenciaga, a zatim ju je preuzeo Luj Viton.

 

One čine da danima razmišljamo o Senkama nad Balkanom: 3 glumice o kojima danas priča cela Srbija

 

Zoi Dešanel

 

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on


Zvezda serije New Girl pored prelepih plavih očiju ima i ono nešto. Čak i kad je glumila omraženu Samer u 500 dana ljubavi, i dalje je bila simpatična.

 

Miranda Ker

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Klasičan je primer devojke iz komšiluka. Iako uvek izgleda kao da se spremila na brzinu, iza nje stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nedavno se drugi put udala i to za mladog milijardera, osnivača Snepčeta.

 

Natali Portman

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Sa IQ-om 140, ona uz Šaron Stoun spada u žene s najvećim kvocentom inteligencije u glumačkom svetu.Uvek negovana brineta status zvezde može zahvaliti serijalu Zvezdani ratovi, ali je podjednako dobra i u dramama i romantičnim komedijama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Blejk Lajvli

 

1 / 17 Foto: Profimedia


Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmeha, od nezrele Serene iz Tračare prerasla je u pravu modnu ikonu. Budući da sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i dvoje mališana i posvećena je mama, Blake je savršen spoj bombe i porodične žene.

 

Mila Kunis

 

1 / 12 Foto: Profimedia


Uvek na listi najlepših žena i to sasvim zasluženo. Bademaste oči, tamna kosa, preplanuli ten, divan osmeh, al i status kul cure, čine Milu jedinstvenom pojavom u Holivudu. Nije Ešton Kučer naivan.

 

Džesika Bil

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Predivna glumica koja je bila i model. Prirodna brineta ima perfektnu figuru i isto tako poželjnog patrnera Džastina Timberlejka.

 

Kejt Bekinsejl

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Najpoznatija po ulozi u filmu Pearl Harbor, ova glumica je sinonim klasične lepote. Prodorne smeđe oči, bujna kosa boje meda, fantastično telo, Kejt nema manu.

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Megan Foks

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Od prvih scena u Transformersima, prekrasna Megan je osvojila sve muškarce sveta. A i glumca Brajana Ostina Grina, kome je rodila troje dece. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, ali svejedno, posao je urađen savršeno.

 

Kejt Apton

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Sveže udata žena, i to za igrača bejzbola Justina Verlandera, lepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte čine je privlačnom. Iako je izgubila nekoliko kilograma od kada se pojavila na naslovnicmama

 

Skarlet Johanson

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Lepa i talentovana. Svoje prve glumačke korake napravila je u pozorištu davne 1994. godine. Kažu da je najlepše izgledala u filmu Ljubav u Barseloni.

 

Šarliz Teron

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Žena koja svakim danom izgleda sve bolje, i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice.

makonda-tracker