izabrao pogrešan način da se izvuče

Kevin Spejsi zapanjio Holivud: Optužen za seksualno zlostavljanje dečaka, pa pokušao da skrene pažnju priznanjem da je gej

0

Proslavljeni glumac i dobitnik Oskara našao se u centru pažnje medija nakon što ga je mlađi kolega optužio za seksualni napad.

foto: Profimedia

- Poštujem Entonija Repa kao glumca. Više sam nego zgranut zbog ove priče. Iskreno, ne sećam se tog susreta jer se desio pre više od 30 godina. Ali ako sam se ponašao tako kako on kaže, dugujem mu najiskrenije izvinjenje i žao mi je zbog osećanja koje je opisao i koja je nosio u sebi sve ove godine - počeo je Spejsi.

 

Britanski glumac šokirao stavom o "holivudskom pipaču": To je oblik prostitucije, lično sam gledao kako se kače na njega

 

Glumac je zatim istakao da ga je ova priča podstakla da razmisli o svom životu. Naime, on nikad nije viđen u romantičnoj situaciji ni s muškarcem ni sa ženom, a oduvek se spekuliše da je gej, što je on u ovom saopštenju i priznao.

 

foto: Profimedia

- Kao što oni koji su mi najbliži znaju, imao sam veze i s muškarcima i sa ženama. Voleo sam i imao romantične trenutke s muškarcima u svom životu, a sada biram da živim kao gej muškarac - napisao je Kevin Spejsi.

 

Dok je jedan deo njegovih obožavalaca oduševljen Spejsijevim priznanjem, više je onih koji smatraju da je ovim iznenadnim deklarisanjem on pokušao da skrene pažnju sa užasnih optužbi. Najtužnije je što je, ako mu je to bio cilj, uspeo - veliki broj portala objavio je ovu vest istakavši kao glavnu informaciju to što je Spejsi priznao da je gej.

makonda-tracker