izabrao pogrešan način da se izvuče

Kevin Spejsi zapanjio Holivud: Optužen za seksualno zlostavljanje dečaka, pa pokušao da skrene pažnju priznanjem da je gej

0

Proslavljeni glumac i dobitnik Oskara našao se u centru pažnje medija nakon što ga je mlađi kolega optužio za seksualni napad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Glumac Entoni Rep (46) optužio je starijeg kolegu da je pre mnogo godina pokušao da ga zavede i prešao granicu prikladnog ponašanja. Naime, kada je rep imao 14 godina, a Kevin Spejsi 26, stariji glumac pozvao je mlađeg na žurku na kojoj se dogodio šokantan napad.

 

Odmah se našao na udaru javnosti: Poznati glumac će otkriti imena holivudskih pedofila - ali samo pod ovim uslovom

 

- Bio sam pozvan na jednu njegovu zabavu, sedeo sam na krevetu, on mi je prišao i podigao me kao što mladoženja podigne mladu, da bi je preneo preko praga. Uznemirio sam se, rekao sam, šta se dešava?! Spustio me je na krevet i legao preko mene - ispričao je Rep, koji je otkrio da je odlučio da podeli svoju priču nakon niza potresnih priznanja o seksualnom zlostavljanju koje su iznele njegove koleginice glumice.

 

foto: Profimedia

I dok su svi čekali Spejsijev odgovor, niko nije ni slutio kakav će izlaz iz ove situacije legendarni glumac pokušati da pronađe.

 

Kevin Spejsi objavio je na Tviteru saopštenje koje je, najblaže rečeno, šokiralo Holivud.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker