osmehom prikriva bol

Džulija krije tragediju koja joj je život pretvorila u pakao: Izdao me je i namerno ostavio...

0

Životna priča popularne glumica koja osvaja prepoznatljivim osmehom ostaviće vas bez daha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džulija Roberts poslednjih dana glavna je tema svih domaćih medija, nakon što je sa porodicom došla u Beograd. Jedna od najpoznatijih i najslavnijih holivudskih glumica živi život o kakvom mnogi maštaju, ali nije oduvek bilo tako.

 

Kada je imala 6 godina, roditelji su joj se razveli što je ostavilo trajne posledice na njenu psihu. Tada je počela njena borba sa strahovima od samoće i odbacivanja. Njena agonija nastavila se kada joj je otac ubrzo preminuo.

 

Kada ti Džulija Roberts pozvoni na vrata: Njen šarmantni osmeh bio je dovoljan da ispravi svaku grešku (FOTO)

 

- Sve je bilo kao na filmu, a onda su moji roditelji počeli da se svađaju sve više i više, da bi nas majka jednog dana samo odvela. Njihov razvod bio je veoma bolan. Bila sam mnogo vezana za oca, a on je srećom nastavio da nas redovno obilazi. Nakon punih pet godina moja majka se preudala za Majkla Mutesa i na svet donela još jednu devojčicu, našu polusestru Nensi. Na taj radosni događaj u našem životu pala je senka kada nam je baka javila da nam je umro otac. Saznali smo da je dugo bolovao od raka, a da nam to nikada nije rekao jer nije želeo da patimo za njim. Bila sam veoma besna na njega, osećala sam se kao da me je izdao i namerno ostavio - ispričala je svojevremeno glumica.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker