uživaju u čarima naše zemlje

Pobegle od gradske vreve: Džulija Roberts i Demi Mur zajedno napustile Beograd i uputile se na jedno od najlepših mesta u Srbiji

0

Slavne glumice zaista su rešile da u potpunosti uživaju u čarima naše zemlje - nakon što je Džulija šetala prestonicom, a Demi se provodila na jednom splavu, zajedno su otišle put Vojvodine...

foto: Profimedia

Ono što je bilo na meniju je tradicionalna srpska hrana, a Džulija je specijalno tražila da joj naprave domaći hleb i iznesu kajmak.

 

- U restoranu su se zadržale nekoliko sati i bile su sasvim opuštene. Džulijina deca su trčkarala po salašu, a Danijel se raspitivao o dobrim lokacijama u našoj zemlji - objašnjava dobro upućen izvor.

 

Zbog njega je došla u Beograd: Kada su se upoznali, Džulija Roberts je Danijela Modera upozorila na jednu stvar (FOTO)

 

Razlog boravka svetskih zvezda je projekat na kojem radi Džulijin suprug, inače scenarista i režiser Danijel Moder. Naime, reč je o filmu "Ibica", a Beograd bi trebalo da glumi Španiju.

 

foto: Profimedia

Džulija i Demi nakon su nekoliko sati napustile salaš i vratile se u Beograd, ali je porodica Roberts svratila i do jednog lokala čiji su specijaliteti jela od mesa.

 

- Džulija je po podne došla do restorana u kojem je jela isključivo meso. Tada se slikala sa svima i bila je veoma ljubazna. U restoranu je ostala otprilike sat vremena - istakao je izvor.

makonda-tracker