uživaju u čarima naše zemlje

Pobegle od gradske vreve: Džulija Roberts i Demi Mur zajedno napustile Beograd i uputile se na jedno od najlepših mesta u Srbiji

0

Slavne glumice zaista su rešile da u potpunosti uživaju u čarima naše zemlje - nakon što je Džulija šetala prestonicom, a Demi se provodila na jednom splavu, zajedno su otišle put Vojvodine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džulija Roberts je prestonički hotel koji se nalazi u samom centru grada i u kojem boravi od samog dolaska u Beograd napustila u nedelju u ranim jutarnjim časovima da bi se u društvu supruga Danijela Modera i troje dece zaputila kombijem na salaš.

 

Predstavnici srpskih medija ih prate u stopu: Sin Džulije Roberts doživeo nezgodu dok je pokušavao da umakne paparacima (FOTO)

 

Holivudske ikone nisu odabrale bilo koji salaš kojih u blizini Novog Sada ima poprilično, već mesto poznato po odličnim tamburašima, ali i ergeli konja, školi jahanja, vožnji fijakerom i pravom raju za decu. Tamo su stigli u popodnevnim časovima i odmah su se smestili za centralni sto.

 

foto: Profimedia

- Džulija je sa porodicom stigla na salaš obučena u crno i probala je da prođe neopaženo. Međutim, kako je ona glumica svetskog ranga, to joj nije pošlo za rukom. Možda je tome doprinela i činjenica da je sa njom krenulo nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja koje je porodica Roberts unajmila nakon što su mediji saznali da je u Beogradu - kaže  izvor koji se zatekao na licu mesta.

 

On je prepričao kako je sve izgledalo.

 

- Momci iz obezbeđenja su se smestili i ispred salaša, te niko nije mogao da uđe i bude u blizini Džulije. Ono što je mnoge šokiralo jeste da joj se ubrzo priključila i Demi Mur, te su glumice uživale u zajedničkom ručku - objašnjava izvor.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker