FOTO

Ona nije jedina svetska zvezda koju ovih dana možete sresti: Konačno otkriveno zašto je Džulija Roberts stigla u Beograd

0

Nakon što se slavna glumica pojavila na ulicama srpske prestonice, mnogi su se zapitali šta je razlog njene posete Beogradu.

 

 

A post shared by Gillian Jacobs (@gillianjacobs) on

 

Ostatak filmske ekipe nije odoleo da na društvenim mrežama ne objavi po neki status iz naše prestonice. Tako je na Instagram nalogu reditelja Ričanbaha, koji se posle niza kratkih filmova upustio u snimanje filma "Ibica", osvanula fotografija iz jednog prestoničkog lokala, uz koju je napisao:

 

- Hej! Dopada mi se Beograd!

 

 

A post shared by Alex Richanbach (@alexrichanbach) on

 

Iako domaći mediji spekulišu da je Demi Mur u Beogradu iz privatnih razloga, koje ne navode, veća je verovatnoća da je i ona ovde poslom. Naime, jedna od najvećih svetskih kompanija za proizvodnju filmova, "Vorner Bros", priprema veliki projekat, a lokacije za snimanje tražili su i kod nas.

 

Nakon Džulije Roberts, još jedna holivudska zvezda stigla u Beograd

 

foto: Profimedia

Poznato je da oni u predprodukciji filmove drže u strogoj tajnosti, pa ukoliko je i Demi Mur deo njihovog projekta, nikakva informacija o njenom radnom angažmanu neće "procureti".

makonda-tracker