FOTO

Ona nije jedina svetska zvezda koju ovih dana možete sresti: Konačno otkriveno zašto je Džulija Roberts stigla u Beograd

0

Nakon što se slavna glumica pojavila na ulicama srpske prestonice, mnogi su se zapitali šta je razlog njene posete Beogradu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Begoradske ulice ovih dana su poput Holivudske staze slavnih, jer po njima hodaju neke od najvećih svetskih filmskih diva današnjice - Džulija Roberts i Demi Mur. Obe su u našu prestonicu došle u tajnosti, bez zvaničnih protokola ili organizovanih prijema i obilazaka.

 

Predstavnici srpskih medija ih prate u stopu: Sin Džulije Roberts doživeo nezgodu dok je pokušavao da umakne paparacima (FOTO)

 

Dok je Demi Mur svoju privatnost i razlog dolaska uspela da sačuva od beogradskih foto-reportera i novinara, koji su juče dobro strateški postavljeni po celom gradu pokušavali da "ulove" holivudske zvezde, Džulija kao da se nije ni trudila to da učini. U petak i subotu komotno se šetala centrom grada u društvu svog supruga, filmskog radnika Danijela Modera, njihove ćerke Hazel i sinova Fineja Voltera i Henrija Danijela.

 

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

 

Upravo je Moder razlog zbog koga su u Beogradu. On će biti direktor fotografije filma "Ibica", čije snimanje počinje za par dana u Beogradu, a potom se ekipa seli u Split. Romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbaha, sa radnim nazivom "Zaljubljena u di-džeja", snima se za "Netfliks", a među producentima je i slavni glumac Vil Farel.

 

foto: Profimedia

U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs, čiji lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi sa slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici, pa lokacije za snimanje ni malo ne čude - Beograd će "glumiti" Barselonu, a Split Ibicu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

A post shared by Gillian Jacobs (@gillianjacobs) on

 

Ostatak filmske ekipe nije odoleo da na društvenim mrežama ne objavi po neki status iz naše prestonice. Tako je na Instagram nalogu reditelja Ričanbaha, koji se posle niza kratkih filmova upustio u snimanje filma "Ibica", osvanula fotografija iz jednog prestoničkog lokala, uz koju je napisao:

 

- Hej! Dopada mi se Beograd!

 

 

A post shared by Alex Richanbach (@alexrichanbach) on

 

Iako domaći mediji spekulišu da je Demi Mur u Beogradu iz privatnih razloga, koje ne navode, veća je verovatnoća da je i ona ovde poslom. Naime, jedna od najvećih svetskih kompanija za proizvodnju filmova, "Vorner Bros", priprema veliki projekat, a lokacije za snimanje tražili su i kod nas.

 

Nakon Džulije Roberts, još jedna holivudska zvezda stigla u Beograd

 

foto: Profimedia

Poznato je da oni u predprodukciji filmove drže u strogoj tajnosti, pa ukoliko je i Demi Mur deo njihovog projekta, nikakva informacija o njenom radnom angažmanu neće "procureti".

makonda-tracker