da li se vama dopada?

Seksepilno ili... ogavno? Zbog ovoga ceo svet priča o Seleni Gomez, a čak ni najveći fanovi ne znaju šta da misle (FOTO, ANKETA)

0

Najsimpatičnija tinejdžerka na svetu je porasla - sada je privlačna mlada žena, koja kontroverznim spotom privlači mnogo pažnje.

foto: Giphy.com
foto: Giphy.com

 

Selena Gomez konačno je objavila novu pesmu. U pitanju je instant-hit pod nazivom Fetish, koji je za samo nekoliko dana prikupio više od petnaest miliona pregleda na sajtu YouTube.

 

Mlada pevačica u njoj peva o tome kako je njenom dragom fetiš njena ljubav, a njoj je to jasno jer, da je na njegovom mestu, i ona bi sebi bila fetiš (?!).

 

Istresli sav prljav veš na Instagramu: Nekada su bili najlepši par na svetu, a danas razmenjuju teške reči javno! (FOTO)

 

Pesma je odmah naišla na sjajan prijem, ali mnogi su ostali zbunjeni nakon gledanja spota. Selena u njemu, naime, pokazuje različite primere fetiša: jede sapun i staklo, lomi čaše itd.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ona je objasnila da je upravo scena u kuhinji njena omiljena jer se osetila slobodno i izgubila kontrolu nad svojim telom.

 

Njeni obožavaoci, međutim, ne mogu da se slože - dok pojedini tvrde da Selena nikad nije bila ovako seksepilna, nije malo ni onih koji veruju da je cela ekipa bila drogirana kad je snimala ovaj spot.

 

makonda-tracker