Iznenadiće vas

Uz Bali-bega je uživala u raskoši, a onda se odlučila za potpuno drugačiji život: Zavirite u dom prelepe princeze Ajbige (FOTO)

0
Šarmantna Ezgi Ejuboglu koja je uz markantnog Bali-bega glumela u seriji Sulejman Veličanstveni, otšrkinula je vrata svoga doma i otkrila jednu svoju osobinu koju mnogi nisu znali.

 

 

Kad nam je agent pokazao ovu kuću, Kan i ja smo se pogledali i u istom trenutku shvatili da je to ona prava. Uzeli smo je, a da nismo ni obišli sprat. Nismo mnogo intervenisali u enterijeru, samo smo se malo poigrali bojama."

Suprug je morao da je zaprosi DVA PUTA: Romantična priča Elif iz serije Domaćice sa Bosfora

 

Tako je gornji deo njihovog dupleksa u sivim tonovima, dok su za spavaću sobu odabrali tamnu nijansu kobaltnoplave.

 

 

A post shared by Kaan Yildirim (@kaannyildirimm) on

Prostor u kome boravimo preko dana opremili smo jednostavno. Ovde se zapravo vidi moj ukus," ispričala je mlada glumica koja se s mužem upoznala 2015. na snimanju serije "Ulan Istanbul", nekoj vrsti turske "Žaoke".

Godinama su živeli po hotelima, a onda je za svoju suprugu stvorio prekrasan dom: Ovde živi Džihan iz serije Paramparčad! (FOTO)

 

 

Kan je bio u stalnoj ekipi, Ezgi je gostovala. No, bila je dovoljna samo ta jedna epizoda da se između njih razbukti ljubav. Nakon toga su zajedno igrali u seriji "Sreća". Serijal se završio posle nekoliko epizoda, a oni su odlučili da nastave zajedno.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker