Iznenadiće vas

Uz Bali-bega je uživala u raskoši, a onda se odlučila za potpuno drugačiji život: Zavirite u dom prelepe princeze Ajbige (FOTO)

0
Šarmantna Ezgi Ejuboglu koja je uz markantnog Bali-bega glumela u seriji Sulejman Veličanstveni, otšrkinula je vrata svoga doma i otkrila jednu svoju osobinu koju mnogi nisu znali.
foto: Instagram
foto: Instagram

Mladi bračni par, glumica Ezgi Ejuboglu (29), lepa tatarska princeza Ajbige iz "Sulejmana Veličanstvenog" zbog čije ljubavi Bali-beg umalo nije izgubio glavu, i njen markantni kolega Kan Jildirim (31), obožava prirodu i životinje. Zato su nakon venčanja u maju 2016. rešili da se presele u deo grada gde zelenila ima koliko im srce hoće, piše Lepa & srećna.

 

Očekujete luksuz, svilu i kadifu, ali iznenadićete se: Ovde živi Bali Beg! (FOTO)

Shvatili smo da je kuća u kojoj smo dotad živeli prevelika. Nismo se dobro osećali u njoj, pa smo se odlučili za manje zdanje sa velikim vrtom", otkrila je Ezgi za martovski broj turskog izdanja časopisa InStyle Home.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Kad nam je agent pokazao ovu kuću, Kan i ja smo se pogledali i u istom trenutku shvatili da je to ona prava. Uzeli smo je, a da nismo ni obišli sprat. Nismo mnogo intervenisali u enterijeru, samo smo se malo poigrali bojama."

Suprug je morao da je zaprosi DVA PUTA: Romantična priča Elif iz serije Domaćice sa Bosfora

 

Tako je gornji deo njihovog dupleksa u sivim tonovima, dok su za spavaću sobu odabrali tamnu nijansu kobaltnoplave.

 

 

A post shared by Kaan Yildirim (@kaannyildirimm) on

Prostor u kome boravimo preko dana opremili smo jednostavno. Ovde se zapravo vidi moj ukus," ispričala je mlada glumica koja se s mužem upoznala 2015. na snimanju serije "Ulan Istanbul", nekoj vrsti turske "Žaoke".

Godinama su živeli po hotelima, a onda je za svoju suprugu stvorio prekrasan dom: Ovde živi Džihan iz serije Paramparčad! (FOTO)

 

 

Kan je bio u stalnoj ekipi, Ezgi je gostovala. No, bila je dovoljna samo ta jedna epizoda da se između njih razbukti ljubav. Nakon toga su zajedno igrali u seriji "Sreća". Serijal se završio posle nekoliko epizoda, a oni su odlučili da nastave zajedno.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

A post shared by ula. (@ezgieyuuboglu) on

 

Zaljubljeni, lepi i mladi, obožavaju svoj dom i trenutke koje provode u njemu. Kuća im je puna cveća, pre svega raznih kaktusa, a ogroman vrt savršen je u svako doba godine, i za njih i za njihove četvoronožne ljubimce.

 

 

A post shared by TRENDUS.COM (@trendus) on

 

Jedan kuhinjski zid je gotovo sav u staklu, pa izgleda da im je kuhinja u bašti.

 

Zbog čega se Bali-beg nije pojavio na venčanju bivše ljubavi: Ovo je pravi razlog (FOTO)

Naši gosti kažu da odlično pripremam pilav, a Kan pak pohvale dobija za svoj omlet," priča Ezgi koja upravo igra u mini-serijalu o poslednjem turskom sultanu Abdulhamidu koga tumači Bulent Inal.

 

Tekst: M. Ranisavljević

 

makonda-tracker