ovo još niste videli

Košta 16 miliona € i pravi je komadić raja u srcu mora: Jahta Filipa Ceptera pravljena je za uživanje, a odiše luksuzom

0

Poznati biznismen i njegova porodica uživaju da plove Mediteranom u ovoj nestvarnoj jahti na tri nivoa, a ponekad je iznajmljuju za pravo bogatstvo.

Filip i Madlena Cepter spadaju u najbogatije ljude u našoj zemlji
Filip i Madlena Cepter spadaju u najbogatije ljude u našoj zemljifoto: Dragan Kadić

 

Filip Cepter, za koga su mediji svojevremeno pisali da je najbogatiji Srbin, može da se pohvali impoznatnim bogatstvom i brojnim nekretninama.


Ipak, ono čime posebno može da se podiči jeste vozilo, i to – jahta.


U pitanju je plovilo za koje su mediji pisali da je plaćeno neverovatnih 16 miliona evra, a nazvana je Joy Me i luksuznija je i opremljenija čak i od najpoznatijih jahti poznatih svetskih bogataša.

Pre oko godinu dana, Fashion TV snimio je prilog na neverovatnoj jahti porodice Cepter, koji nam je omogućio da zavirimo u njenu unutrašnjost i u pitanju je zaista dizajn koji oduzima dah. U galeriji pogledajte neke od prizora iz ovog priloga.

 

1 / 15 Foto: FashionTV/YouTube Printscreen


Kako navodi portal Yacht Charter Fleet, jahta Joy Me sagrađena je 2011. godine, a nudi smeštaj za do 12 gostiju, u šest apartmana, među kojima su master apartman, jedna VIP kabina... Uz to, može da je koristi do 11 članova posade, kako bi iskustvo uživanja u njoj bilo bezbedno.

 

Jahta Filipa Ceptera Joy Me
Jahta Filipa Ceptera Joy Mefoto: FashionTV/YouTube Printscreen

Tu je i mnogo dodatnih prostorija, poput saune za detoksikaciju i regeneraciju, bazen iz kog njegovi gosti mogu da se dive zalasku sunca ili treniraju u njemu, kao i mini-bioskop i dobro opremljena teretana.


Iste godine kada je napravljena, Cepterova jahta je predstavljena na "Izložbi jahti" u Monaku, a izrađena je od čelima i aluminijuma. Duga je 49,91 m, a u pitanju je custom model, u koji je Filip Cepter, kako je jednom prilikom rekao, "utkao sebe". Ima tri nivoa, vrlo prostran salon, kuhinju s velikom trpezarijom i više barova.

 

Jahta Filipa Ceptera Joy Me
Jahta Filipa Ceptera Joy Mefoto: FashionTV/YouTube Printscreen

Enterijer je vrlo praktičan i sveden, a moderan, uz dominaciju svetlih boja i efektne kontraste u prostorijama za opuštanje.


Uz to što porodica Cepter – Filip, Madlena i njihova ćerka Ema – koriste jahtu Joy Me za uživanje na Mediteranu, oni je povremeno i izdaju, a pomenuti portal navodi da je cena tok užitka 160.000 evra nedeljno, i leti i zimi.

 

 

 

BONUS VIDEO

Kako izgleda Ema Cepter?

 

makonda-tracker