suze joj same krenu

Krišom od muža plače svake noći: Marijana Mićić otvorila dušu o svom najvećem bolu posle porođaja

1

Naša lepa glumica Marijana Mićič se nedavno po drugi put ostvarila u ulozi mame.  

Marijana Mićić je prvi put posle porođaja pričala o svojoj najvećoj patnji
Marijana Mićić je prvi put posle porođaja pričala o svojoj najvećoj patnji foto: Marijana Mićić Instagram

Marijana Mićić je po mnogima jedna od naših najšarmantnijih voditeljki i glumica.

 

Ova lepa umetnica se nedavno porodila po drugi put na svet donela ćerkicu Senu.

 

To je Marijani drugo dete, pošto je ranije sa svojim suprugom Milošem Marjanovićem, sa kojim ima divnu ljubavnu priču, dobila i stariju ćerku Anu. 

Ana i Sena su trenutno centar univerzuma za Marijanu i Miloša. međutim u intervjuu nakon drugog porođaja je otkrila da je jedna stvar mnogo boli i tišti sve vreme.  

 

Naime, kako je rekla, uvek zaplače kad se seti da njena majka više nije živa, odnosno što njene ćerkice nemaju baku ni sa mamine ni tatine strane.

 

- Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu  - rekla je Marijana.

Kako kaže, kad god joj to šrođe kroz glavu, njoj krenu suze niz obraze. 

 

- To mi je tako jedna tuga, tu, nažalost, ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe a da nisam zaplakala - kaže Mićićeva. 


Da plače svake noći zbog majke, na je krila i od svog supruga 

 

- To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem - rekla je Marijana za podkast "Jednostavno roditelj". 

A kako kaže, to su stvari koje jednostavno ne prolaze. Sada shvata mnoge stvari, ali više nije u prilici da ih pita svoju majku. 

 

- I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: "A kako sam ja, kad sam imala? " Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam - bila je iskrena Marijana.

 

Bonus video: 

 

Glossy - Jednostavno roditelj 

 

makonda-tracker