kao u bajci

Jelka visoka 3 m, medvedići, zvezde, prava magija: Zavirite u PRAZNICIMA OKUPAN DOM Sonje i Nikole Lazetića na Avali

0

Do detalja isplanirana dekoracija, preslatke figurice, svetiljke, sve je tu i magija u domu Lazetića može da počne 

PRAZNIČNA DEKORACIJA SONJE LAZETIĆ NA AVALI
PRAZNIČNA DEKORACIJA SONJE LAZETIĆ NA AVALI foto: Instagram / sonjalazetic

Nekadašnji fudbaler Nikola Lazetić i njegova izabranica Sonja svake godine se pretvara u pravu malu bajku čim praznici zakucaju na vrata. Tako je bilo i sada, a Sonja je odlučila da ništa ne prepusti slučaju.

 

Jelka visoka 3 m nije bila prepreka za Sonju, koja se latila merdevina i krenula u avanturu.

 

Detalj po detalj, lutkica po lutkica, ukras po ukras i na posletku sijalice koje su jelku učinile kraljicom velike, raskošne dnevne sobe ovog poznatog para. 

Njih dvoje su nedavno kupili novu kuću na Avali u kojoj uživaju u prirodi, daleko od gradske buke i vreve, a ona je i mesto na kojem se velika porodica okuplja kako bi tokom leta uživala u druženju i uživanju. 

 

1 / 8 Foto: Instagram / sonjalazetic

 

- Nije lako okititi jelku visoku 3 metra, ali ja nikada ne odustajem - napisala je ona koja je na krajju pokazala finalni rezultat.

 

Da podsetimo, bivši fudbaler Nikola Lazetić bio je u braku sa Sani Armani sa kojom ima sina Luku. Nakon razvoda, on je našao sreću pored Sonje Lazetić, koja se svojevremeno pojavila u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji".

 

Sonja iz prethodnog braka ima troje dece, a ova šestočlana porodica živi veoma skladno i svaki slobodan trenutak koriste kako bi zajedno uživali u prelepoj porodičnoj oazi na Avali. 

 

Bonus video:

 

Novogodišnja dekoracija super ideja 

 

makonda-tracker