oaza mira

U dvorištu bazen i đakuzi – ovo je njihov mali RAJ: Zavirite u skriveni dom Sonje i Nikole Lazetića na obroncima Avale

0

Umesto obezbeđenja Sonju čuvaju psi rase kane korso 

Nikola i Sonja su napravili svoj mali raj na Avali
Nikola i Sonja su napravili svoj mali raj na Avali foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji srpski fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja imaju lep i skladan brak u kojem uživaju od 2011. godine. 

 

Njih dvoje svoju ljubav ljubomorno čuvaju od svih i svega, budući da su i jedno i drugo pre ovog imali po jedan brak.

 

Ipak, od kako su pronašli jedno drugo uživaju u pravoj ljubavi, a pre izvesnog vremena Sonja je spomenula i to da planiraju da se presele na imanje na Avali, koje je tada bilo u izgradnji.

 

 

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja svojevremeno i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma:

 

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja, a za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja.

 

Daleko od očiju javnosti, ovaj poznati par je za sebe i decu stvorio pravi raj na samo dvadesetak minuta vožnje od glavnog grada. 

 

 

Sonja i Nikola su dugo živeli u centru grada, a onda su poželeli da promene taj urbani način života i prepuste se svemu onom što nosi život daleko od gradske buke i vreve. I čini se da su u tome potpuno uspeli.

 

Prelepa kuća sa okućnicom nalazi se na obroncima Avale i predstavlja mesto na koje svi vole da dođu, kupaju se i tokom leta uživaju u prelepom dvorištu koje je uređeno kao iz bajke. 

 

Nikola i Sonja su u braku 12 godina
Nikola i Sonja su u braku 12 godina foto: Damir Dervišagić

 

Kuća je opasana velikim zidovima, u dvorištu se nalazi veliki bazen i đakuzi kada u kojoj se Sonja sa svojim suprugom opušta i uživa, a ni deca nisu imzna na ovaj vid zabave. 

 

Oko kuće i bazena je prelepi travnjak koji je pokošen, što bi naš narod rekao, kao pod konac. Sonja ponekad objavi fotografije iz ovog malog porodičnog raja, pa zahvaljujući njima imamo priliku da malo zavirimo u njega.

 

Tu su i roštilj, kao i letnjikovac i veliki broj ležaljki na kojima se uživa u prelepom letnjem suncu. 

 

Kako izgleda dom Nikole Lazetića i Sonje pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: Instagram / sonjalazetic

 

Bonus video:

 

Kako su se upoznali Mirka i Vujadin Savić pogledajte u videu koji sledi:

 

 

 

makonda-tracker