upoznala je najveće holivudske face

BILA JE JEDNO OD NAJPOPULARNIJIH TV LICA 90-IH: Sandra danas živi u Kaliforniji, a evo kako IZGLEDA i čime se BAVI!

2

Direktno iz Los Anđelesa uključila se Sandra Drašković koja je u javnosti poznata kao Sani Armani. Nekadašnja voditeljka bila je uspešna 90-ih godina, a danas živi daleko od Srbije.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

 

Ovu atraktivnu plavušu pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila "Sanimetar" i još mnoge druge. Pojavila se u spotu Cece Ražnatović "Crveno", a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

 

Ovom prilikom otkrila je detalje svog života u Americi, ali i da je imala priliku da se nađe u društvu najvećih imena Holivuda.

 

- Kada živite u Los Anđelesu broj poznatih koje dnevno viđate je svakako veliki. Imala sam priliku da upoznam najveća imena Holivuda.
 

Sandra Drašković, Sani Armani
foto: printscreen/premijera

- U jednom baru na Beverli Hilsu upoznala sam Al Paćina, jedva sam ga prepoznala. Ali ono što je utisak, slično je kao i sa domaćim zvezdama - što su veće zvezde, normalniji su. Život u Americi se dosta razlikuje, od života u Srbiji - priča voditeljka pa nastavlja:

 

- Ovde svi od 7-107 upražnjavaju vid neke fizičke aktivnosti, zdravo se hrane, što ne bi bilo loše i za ljude u Srbiji - kaže Sani.

 

Otkriva da njen sin, kog je dobila iz braka sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, pohađa jednu od najprestižnijih srednjih škola u Los Anđelesu.

 

- Mnoge zvezde su pohađale srednju školu u koju ide moj sin, jedna od njih je Anđelina Džoli, Leni Kravic, Monika Levinski i mnogi drugi - dodala je Sandra.

 

Sandra Drašković, Sani Armani
foto: printscreen/premijera

Kaže da joj nedostaje televizijski posao, kao i Srbija.

 

- Nedostaje mi televizijski posao, iako sam dobijala ponude za nove televizijske angažmane, ali sam našla satisfakciju u poslu iza kamere. Ovde produciram i radim dva projekta. Jedan od dve serije koju radim, radi se o likovima sa našim poreklom, o kojima su izveštavali svi mediji u Americi, nažalost ugovor me sprečava da otkrijem detalje, ali se nadam da će se o tome više čuti uskoro - zaključila je Sani Armani u emisiji "Premijera-vikend specijal".


 

 

makonda-tracker